Contactgegevens

Heb jij een droom of ken je iemand met een droom, wens of idee, vul het contactformulier in.

Droomvervullers, sponsoren e.a. kunnen een mail sturen naar: dromen@kids-alblasserdam.nl.

 

Gewoon een brief sturen kan natuurlijk ook!

KIDS Alblasserdam
t.a.v. Secretariaat
De Spil 10
2954 PB Alblasserdam

of bel voorzitter Barbera op 06-54384909

 

KvK 614.73.170
Bankrekening NL03 RABO 0303 1467 29

t.n.v. Kinderen Ideeën Dromen Stichting Alblasserdam

 

Het KIDS Bestuur

Op de foto v.l.n.r.: Barbera Struis-de Haan, Catharina Leeuwis, Emine Osmanoglou-Hakioglou, Arjan Zwaan (foto gemaakt door: Anja Helmink).

Over KIDS

KIDS Alblasserdam is opgericht in september 2014 door voormalig burgemeester van Alblasserdam Bert Blase. Bij zijn vertrek als burgemeester van Alblasserdam wilde hij de kinderen iets nalaten. Hij vroeg iedereen die hem een afscheidscadeau wilde geven een donatie te doen in een fonds. Dit fonds geldt als startkapitaal van de nieuw opgerichte stichting KIDS Alblasserdam: Kinderen Ideeën Dromen Stichting Alblasserdam.

"Ik wil graag een bijdrage leveren aan de ontplooiing van kinderen in Alblasserdam." (Burgemeester Bert Blase)

Het fonds van KIDS Alblasserdam wordt beheerd door een viertal bestuursleden, welke door Bert Blase persoonlijk benaderd zijn, die door hun netwerk, hun achtergrond, interesses en kennis aanvullend op elkaar zijn en daarmee de Alblasserdamse gemeenschap zo goed mogelijk vertegenwoordigen.

De Stichting heeft ten doel: Het bijdragen aan de ontplooiing van Alblasserdamse kinderen in het algemeen maar in het bijzonder het bijdragen aan de ontplooiing van individuele Alblasserdamse kinderen bij het (doen) realiseren van hun eigen ideeën, talent en/of hun eigen dromen.

Alblasserdamse kinderen die een wens, idee, talent of droom hebben en niet weten via welke weg of met welke middelen ze het gewenste voor elkaar moeten krijgen, kunnen zich richten tot KIDS Alblasserdam. Het bestuur van de stichting zal zich gaan inzetten om deze kinderen de juiste weg te wijzen en zo nodig geldelijk te ondersteunen. KIDS Alblasserdam zal echt een positief karakter hebben!

Barbera Struis-de Haan

Voorzitter

Kinderen en jongeren hebben de mooiste ideeën en wensen. En zij hebben talenten - allemaal!

Het is de kunst dat die talenten ontdekt worden en dat ze er verder mee komen. Als ik daar een bijdrage aan kan leveren, op welke manier dan ook, dan doe ik dat met heel mijn hart! Daarom zet ik me graag in voor KIDS Alblasserdam.

Samen met mijn man heb ik drie schitterende kinderen met ieder hun eigen talenten. Ook hen proberen wij te helpen bij het kiezen van hun eigen weg, met het waarmaken van dromen en het gebruiken van hun talenten.

Catharina Leeuwis

Secretaris

Ik ben Catharina Leeuwis en ik werk alweer 20 jaar met pubers. Inmiddels heb ik er ook 2 thuis. Mijn ervaring ligt in de school (voortgezet onderwijs), buiten de school (huiswerkbegeleiding), voor de klas (docente) en naast de klas (remedial teacher). Ik vind het geweldig om te zien hoe goed het jongeren doet als ze helemaal voor hun passie gaan.

Daarom zet ik mij graag in via de Stichting KIDS Alblasserdam om de Alblasserdamse jeugd verder op weg te helpen met hun droom, idee of talent.

Arjan Zwaan

Penningmeester

Ik ben Arjan Zwaan, vader van vier kinderen. Het krijgen van kansen is belangrijk om je als kind te kunnen ontwikkelen. Hierbij zijn anderen om je heen nodig die je daarbij helpen.

KIDS is er voor bijzondere ideeën, zodat een kind iets moois kan meemaken. Meer is toch niet nodig om je voor te willen inzetten!?

Emine Osmanoglou-Hakioglou

Algemeen Bestuurslid

Kinderen zijn de volwassenen van morgen. Voor hen zorgen, hun kansen bieden zich te ontwikkelen en hen helpen hun dromen te verwezenlijken is onze natuurlijke taak. Pas dán mogen wij van hen verwachten dat zij ons voorbeeld volgen en hun verantwoordelijkheid nemen tegenover elkaar in de ‘volwassen’ wereld.

Daarom zet ik mij in voor KIDS! 

Mijn naam is Emine Osmanoglou en ik ben moeder van twee volwassen kinderen. Mijn beroep is docent Engels, Frans, Nederlands en burgerschap. Al ruim 30 jaar werk ik met veel plezier in het onderwijs, op het moment in het mbo.

Voorbeeld droom

Mary (6 jaar) droomt ervan op een groot podium te staan.

Dromen helpen vervullen door ze te delen in je zakelijke netwerk.

Meld je bij ons aan met je LinkedIn account

Volg ons op Social Media!