Help Ons

Onze dromers kunnen wel wat hulp gebruiken!

Je kunt op verschillende manieren helpen

KIDS Alblasserdam kan niet zonder hulp. Uw hulp! Jouw hulp!
Samen kunnen we namelijk veel meer. Veel meer wensen en dromen uit laten komen van Alblasserdamse kinderen! Samen zijn we sterk.

Wij kunnen veel verschillende vormen van hulp gebruiken, denk hierbij aan:

Product- en dienstsponsoring

Product- en dienstsponsoring

Kinderen kunnen de meest uiteenlopende ideeën en dromen hebben. Wij weten dus vooraf niet waarvoor we een beroep op onze omgeving moeten doen.

Wil jij je medewerking verlenen aan een wens door middel van een dienst of product? Stuur een mailtje naar dromen@kids-alblasserdam.nl waarin je aangeeft welke bijzondere dienst of product je aanbiedt. Wij nemen dan contact met je op om je aanbod te bespreken. Zodra er een droom of wens is waarbij we graag een beroep op je doen, nemen wij wederom contact met je op!

Enkele voorbeelden van diensten/producten: filmkaartjes, (taxi)vervoer, fotografie, locatieruimte, cursussen, trainingen, uitjes, maaltijden, etc.

Doneer je LinkedIn profiel

Doneer je Linkedin profiel

Wil je ons helpen door je netwerk met ons te delen? Meld je dan aan met je LinkedIn-profiel. Het kan gebeuren dat KIDS Alblasserdam een aanvraag krijgt voor hulp bij een droom, wens of talent waar we zelf de juiste mensen of instanties niet weten te bereiken. Deze droom willen we dan graag met zoveel mogelijk mensen delen om zodoende de juiste personen te bereiken.

Als je je aanmeldt met je LinkedIn account, geef je KIDS Alblasserdam toestemming om incidenteel een droom te plaatsen op je tijdlijn in LinkedIn. Zodoende zien personen binnen jouw netwerk deze droom en worden ze uitgenodigd om te helpen indien zij zich aangesproken voelen.

Zo kun je helpen zonder er iets actiefs voor te hoeven doen!
Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden.

Eenmalige bijdrage

Eenmalige financiële bijdrage

Wil je KIDS Alblasserdam financieel ondersteunen, dan verzoeken wij je je bijdrage over te maken op bankrekening NL03 RABO 0303 1467 29 ten name van Kinderen Ideeën Dromen Stichting Alblasserdam.

Overige Mogelijkheden

Overige mogelijkheden

Wil je KIDS Alblasserdam structureel ondersteunen met financiële middelen of met kennis of wil je een actie opzetten voor KIDS Alblasserdam? Neem dan contact met ons op via dromen@kids-alblasserdam.nl.

Enkele bedrijven die KIDS Alblasserdam al ondersteunen:

Voorbeeld droom

Mary (6 jaar) droomt ervan op een groot podium te staan.

Dromen helpen vervullen door ze te delen in je zakelijke netwerk.

Meld je bij ons aan met je LinkedIn account

Volg ons op Social Media!