Vervulde Droom

Tatum (14) en Mellanie (15) willen hun stijl ontdekken

Dit is het verhaal van Tatum en Mellanie. Zij willen graag hun eigen stijl ontdekken.

JANUARI 2016

 

Afgelopen zomer hadden Mellanie Schaeffer (15) en Tatum Prins(14) hun wens ingeleverd in de opvallende rugzak van KIDS, die op dat moment bij SNS-Jeugdland stond. Na de teleurstelling dat hun wens niet één van de drie ‘gekozen winnaars’ was van de inzendingen tijdens de Jeugdland week, waren de meiden dan ook erg verrast dat er voor hen alsnog een speciale VIP-avond werd georganiseerd.

28 januari was het dan zover, de meiden zagen hun styling wens uitkomen in de winkel van SHOEBY Alblasserdam. Voor deze gelegenheid was de winkel omgedoopt tot een gezellige VIP avond en kon er door familie en bekenden van de meiden ook worden gewinkeld in de vernieuwde kledingwinkel.

Hun wens was om na jaren te ontwerpen in de "Topmodel"-tekenboeken, nu eens zelf advies te krijgen welke kleding stijl het beste bij hun past. Dit kon gerealiseerd worden in de winkel van Shoeby; zij konden zorgen voor make- up advies, styling van het haar, en natuurlijk kledingadvies.

De beide meiden vonden het heerlijk om in het middelpunt te staan. Na 2 uur zagen ze er schitterend uit en liepen ze als echte modellen een kleine modeshow. Dit alles werd vastgelegd door fotograaf Denise van de Ketterij, die de meiden ook nog een leuke foto-sessie bezorgde als kers op de taart.

De meiden gaan ook een kijkje nemen bij de Open Dag van een modevakschool of academie voor allround styling in Amsterdam!

Mellanie was vooral verrast over de kleding die ze uiteindelijk aan had; zij zou dit zelf nooit hebben gekozen in de winkel, maar vond het eigenlijk heel erg leuk toen ze het aan had.

De uiteindelijke kleding van Tatum was niet zo heel veel anders dan haar normale stijl, maar zij was vooral blij met de kleur van de trui; die zou ze zelf ook nooit hebben gekozen en het make-up gebruik was ook heel anders dan zij zelf deed.

De tips die ze daarbij kreeg van visagiste en kapster Linda Habraken, gaat ze zeker gebruiken. Met het persoonlijke kledingadvies gaan de meiden aan de slag.

Ze maken nog een styling collage/board met kleding, kleur en sfeerbeelden die bij hen passen. Zij kunnen dan altijd nog extra advies en hulp vragen bij de Personal Shoppers van Shoeby, Simone de Vormer en Chadia Boussenaf, die hen daar graag bij begeleiden.

Om het stylingplaatje compleet te maken, gaan de meiden ook een kijkje nemen bij de Open Dag van een modevakschool of academie voor allround styling in Amsterdam.

Het was een zeer geslaagde dag voor de meiden, KIDS Alblasserdam en SHOEBY.

 

Voorbeeld droom

Mary (6 jaar) droomt ervan op een groot podium te staan.

Dromen helpen vervullen door ze te delen in je zakelijke netwerk.

Meld je bij ons aan met je LinkedIn account

Volg ons op Social Media!