Vervulde Droom

Jilena (12) gaat op Twirl Summercamp

Dit is het verhaal van Jilena. Zij wil graag Wereldkampioen worden.

ZOMER 2015

 

Jilena wil graag Wereldkampioen Twirlen worden.

Die droom kunnen wij met KIDS Alblasserdam niet verwezenlijken, aangezien ze daar zelf heel hard voor zal moeten werken. En ze is al een heel eind onderweg naar die droom, want ze heeft al twee Europese titels op haar naam staan en heeft zelfs al een keer deelgenomen aan de wereldkampioenschappen!

Wèl hebben we haar kunnen ondersteunen om lessen in een Summercamp in Tsjechië te volgen. Hopelijk helpt dit haar weer een stapje verder richting haar grote droom!!

We blijven haar uiteraard volgen in de toekomst!!

 

Hier haar eigen verhaal:

"De reden waarom ik naar dit kamp in Tsjechië wilde is omdat ik het heel leuk vind om te trainen met verschillende buitenlandse docenten. Zij geven me net weer wat meer andere dingetjes om te trainen dan dat ik hier in Nederland leer. Hopelijk kan ik die nieuwe technieken gebruiken om nèt iets meer te laten zien dan mijn tegenstanders tijdens de Nederlands Kampioenschappen in januari. Daar kan ik me namelijk weer kwalificeren voor de Europese Kampioenschappen in Italië en daar wil ik natuurlijk heel graag naar toe.

Op het kamp in Tjechië had ik de volgende docenten: Pieter Hazeu uit Italië, Pascal Dumas uit Spanje, Michelle Baggerman uit Nederland (geen familie), Tihomir Bendelja uit Croatië en Tea Softic uit Croatië. Al deze docenten zijn ooit Europees en/of Wereldkampioen geweest.

Ik ben nu twee keer Europees kampioen geweest en heb twee keer deelgenomen aan de Wereldkampioenschappen. Ooit waren dat dromen maar als je iets wilt bereiken dan kun je het ook. Door hard te trainen. Door te proberen om je tegenstanders altijd een stapje voor te blijven. Door nooit op te geven. Door te zoeken naar mogelijkheden om iets te bereiken. 

Mijn moeder (en oma) helpt me altijd om de beste dingen te doen. Ze traint met me, ze rijdt me naar andere steden om te trainen met andere meisjes en groepen, ze gaat met me mee naar het buitenland voor een wedstrijd of een trainingskamp. Als je dromen hebt moet je altijd proberen om iemand te vinden die je helpt om die droom waar te maken. Alleen doen is erg moeilijk.

Mijn grootste droom is ooit Wereldkampioen worden. Dat is een grote droom en ik weet niet of die ooit zal uitkomen maar ik wil daar wel graag hard voor werken.

Mijn grootste droom is ooit Wereldkampioen Twirlen worden.

Mijn moeder zorgt voor mij en mijn broer die ook aan topsport doet en dat is soms best moeilijk. Daarom waren we ontzettend blij dat KIDS Alblasserdam ons heeft geholpen met het betalen van de lessen in Tsjechië. Zodoende hoefde mijn moeder alleen de reis ernaar toe nog te bekostigen. Dat maakte het mogelijk om daarheen te gaan.

Dus als er kinderen in Alblasserdam zijn die een droom hebben dan moeten ze schrijven naar KIDS Alblasserdam en wie weet helpen ze jou ook om dichter bij je droom te komen. "

 

Groetjes Jilena Baggerman

 

 

Voorbeeld droom

Mary (6 jaar) droomt ervan op een groot podium te staan.

Dromen helpen vervullen door ze te delen in je zakelijke netwerk.

Meld je bij ons aan met je LinkedIn account

Volg ons op Social Media!