Vervulde Droom

Jennifer (13) ontmoet haar idool Nick Pikaar

Dit is het verhaal van Jennifer. Zij ontmoet haar grote voorbeeld Nick Pikaar.

DECEMBER 2016

 

Op 10 december heeft KIDS Alblasserdam in samenwerking met korfbalvereniging TOP/Quoratio een grote wens van Jennifer Schaeffer uit laten komen. 

Jennifer's droom kwam uit tijdens de wedstrijd van TOP/Quoratio tegen DVO/Accountor. Jennifer is dertien jaar en speelt bij CKC Kinderdijk C1. Ook traint ze af en toe al mee bij PKC/SWKGroep in Papendrecht. Ze is een fanatieke korfbalster en traint hard. Jennifer heeft een groot talent en wil daarmee graag verder komen. Nick Pikaar is haar grote voorbeeld en graag wil ze net zo goed worden als hij.

Haar wens was dan ook om een wedstrijd bij te wonen om haar idool Nick Pikaar te zien spelen. En dit is gebeurd, met veel succes! Ze heeft maar liefst een VIP behandeling voor twee personen gekregen, voor en tijdens de wedstrijd (gereserveerde stoelen) en na de wedstrijd een ontmoeting met Nick, waarbij ze uiteraard met hem op de foto ging en een handtekening kreeg. We wensen Jennifer heel veel succes met haar verdere korfbalcarrière!

Het was heel leuk om Nick in het echt te ontmoeten en met hem te praten!

 

Het verslag van Jennifer:

 

10 December 2016 ben ik (Jennifer Schaeffer 13 jaar) naar korfbal club TOP QUORATIO geweest in Sassenheim.

Ik was hier om mijn grote held Nick Pikaar te mogen ontmoeten.

We kwamen bij sporthal de Korf in Sassenheim aan, en werden als echte vips ontvangen. We mochten langs het veld zitten op stoelen die speciaal voor ons gereserveerd waren. In de rust kregen we iets te drinken. Na de wedstrijd met een winst van 23-21 was Nick Pikaar deze wedstrijd de top scoorder.

Aan het einde van de wedstrijd was er even de gelegenheid om met Nick een praatje te maken en een aantal foto’s te nemen. Namens TOP kreeg ik een echt TOP QUORATIO shirt met een handtekening van Nick Pikaar.

Ik heb een superleuke avond gehad en ik ben blij dat ik Nick Pikaar heb mogen ontmoeten. Dit allemaal dankzij KIDS Alblasserdam.

 

Groetjes,

Jennifer Schaeffer

Voorbeeld droom

Mary (6 jaar) droomt ervan op een groot podium te staan.

Dromen helpen vervullen door ze te delen in je zakelijke netwerk.

Meld je bij ons aan met je LinkedIn account

Volg ons op Social Media!