Vervulde Droom

Gaby (11) loopt een dag mee in paarden-kliniek

Dit is het verhaal van Gaby. Zij liep mee in een paardenkliniek

OKTOBER 2017

 

Vorig jaar zat de droom van Gaby bij de verkozen dromen van Jeugdland.

Gaby is dol op paarden en droomt ervan om een dag mee te lopen met een paardenarts. Voor deze droom zijn we op zoek gegaan en uiteindelijk terecht gekomen in Overijssel. Tamara van den Brink (oud-Alblasserdamse) is paardenarts en werkt bij een paardenkliniek in Haaksbergen. Omdat het in het voorjaar leuker zou zijn voor Gaby om langs te komen moest Gaby even wachten voordat haar droom uit kwam.

Juni 2017 was het zover, Gaby kon afreizen naar Haaksbergen! 

Wij bedanken Tamara van den Brink van internationaal gerenommeerde Paardenkliniek De Watermolen voor de gastvrije en enthousiaste begeleiding van deze droom!

 

Gaby: "Ik weet nu zeker dat ik paardenarts wil worden!"

 

Het verslag van Gaby:

Ik mocht bij Jeugdland een wens doen in de box van KIDS Alblasserdam.

Ik wilde al heel lang een keertje meelopen met een paardenarts. Ik wist nooit hoe ik dat voor elkaar moest krijgen maar toen ik een wens deed bij jeugdland kwam het opeens uit!

Na een lange rit naar Haaksbergen (Overijssel) kon ik eindelijk een keertje meelopen. Ook heb ik een veulen geboren zien worden. Wat ik heel bijzonder vond!

Een hele dag heb ik mezelf daar vermaakt ik mocht overal kijken, terwijl het eigenlijk pas vanaf 16 jaar was. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en ik ben zelf ook naar de dierenarts geweest waar ik ook mocht helpen en kijken hoe alle beestjes werden geholpen. Ook stonden er hele goede dressuur en springpaarden ook dat was heel erg leuk ik ben echt heel erg blij dat ik deze geweldige dag mocht meemaken.

Ik wil daarvoor KIDS, Jeugdland en Tamara van der Brink heel erg bedanken voor deze geweldige dag. Nu weet ik echt zeker dat ik paardenarts wil gaan worden.

 

groetjes, Gaby Zweep

  

 

 

Voorbeeld droom

Mary (6 jaar) droomt ervan op een groot podium te staan.

Dromen helpen vervullen door ze te delen in je zakelijke netwerk.

Meld je bij ons aan met je LinkedIn account

Volg ons op Social Media!