Vervulde Droom

Fenna (14) schrijft en wil graag professionele feedback

Dit is het verhaal van Fenna. Zij schrijft en droomt ervan om later echt schrijfster te worden.

SEPTEMBER 2018

 

Een moeder stuurt ons in maart 2018 een mail, waarin zij vol trots vertelt over dat haar dochter druk is met schrijven en publiceert op Wattpad  (Wattpad is een gratis sociaal-e-boek-platform waar gebruikers zelf verhalen of gedichten op kunnen plaatsen en lezen van anderen)Haar dochter Fenna is razend enthousiast en het zou zo leuk voor haar zijn als een professioneel iemand eens feedback zou kunnen geven en haar verder zou kunnen helpen. Ze is 14 jaar en zit in de tweede van het VWO.

 

Van dit type dromen gaat ons hart sneller kloppen!

Als stichting hebben wij contact opgenomen met de moeder van Fenna. Emine, die zelf ook een boek heeft geschreven, en Catharina hebben de eerste contacten gelegd en zijn ermee aan de slag gegaan. Een link naar onze oprichter Bert Blase was natuurlijk snel gelegd. Hij heeft zelf tenslotte ook een aantal boeken op zijn naam staan. Toch wilden we nog iets verder gaan dan dit. Aan De Kantlijn werd gevraagd wat zij konden doen. Zij reageerden direct enthousiast en boden aan om ook feedback te geven én een interview samen met Bert Blase en onze stichting in De Kantlijn te plaatsen. En als kers op de taart mag Fenna nu haar verhaal 'Hoop' in de komende edities van De Kantlijn plaatsen.

 

Als laatste verrassing hebben we feedback aan Carry Slee -Een Nederlandse (kinder)boekenschrijfster- gevraagd. 

Lees hieronder wat zij geschreven heeft:

Ha Fenna,

Met veel plezier heb ik het verhaal HOOP gelezen. Je hebt echt talent voor schrijven. Je bouwt het verhaal goed op en maakt ook een duidelijk eind. Het lijkt me een goed plan om een feuilleton voor een krant te schrijven. Ik wens je heel veel succes en wie weet zie ik ooit een boek van jou in de boekwinkel liggen.

Lieve groet, Carry Slee.

 

Wij bedanken alle betrokkenen voor hun enthousiaste hulp en wensen Fenna heel veel succes met schrijven. We gaan ongetwijfeld meer van haar horen!

Lees het interview terug via de site van De Kantlijn. (pag. 4 t/m 7)

Fenna: "Ik zou eindelijk iets kunnen doen met mijn droom."

Vanaf dat ik heel jong was riep ik al dat ik schrijfster wilde worden, maar ik durfde zelf eigenlijk nooit echt iets te ondernemen. Dus toen ik hoorde dat mijn moeder me had opgegeven voor de stichting KIDS Alblasserdam, was ik eigenlijk heel blij. In het begin was ik een beetje overdonderd, aangezien ik niets te horen had gekregen van tevoren, maar toen het tot me doordrong, was ik echt heel blij.

Ik zou eindelijk iets kunnen doen met mijn droom.

Ik kreeg te horen dat ik een verhaal mocht schrijven en dat zou dan beoordeeld worden door mensen die er verstand van hebben. Maar toen ik de feedback terugkreeg, had ik één ding niet verwacht. Dat Carry Slee ook mijn verhaal had gelezen.

Ik kreeg ook te horen dat ik een interview mocht doen met de Kantlijn. Dat was echt super leuk om te mogen doen. Ik mag ook mijn verhaal in de Kantlijn publiceren.

 

Bedankt KIDS, ik ben super blij dat ik dit kon doen!

 

Fenna Herwig

Voorbeeld droom

Mary (6 jaar) droomt ervan op een groot podium te staan.

Dromen helpen vervullen door ze te delen in je zakelijke netwerk.

Meld je bij ons aan met je LinkedIn account

Volg ons op Social Media!