Vervulde Droom

Anne (15) wil legerarts worden

Dit is het verhaal van Anne. Zij wil graag legerarts worden.

NOVEMBER 2015

 

De reden waarom ik mijn droom had opgegeven bij KIDS Alblasserdam om een Militaire Arts te mogen interviewen op locatie is omdat ik later Militaire Arts wil worden.

Zelf was ik al op zoek naar een Militaire Arts die mij te woord wilde staan, maar ik kwam niet ver. Dit komt omdat de meeste Militaire Artsen na hun initiële contract weer uitstromen naar een burgerfunctie. Dankzij KIDS Alblasserdam kon ik op 24 november 2015 naar de Kazerne in Ermelo en een gesprek voeren met een Militaire Arts.

Deze uitzonderlijke rondleiding was fantastisch om mee te maken!

Op de kazerne gingen we eerst samen lunchen waar Majoor Soons mij antwoord gaf op alle vragen die ik van te voren opgeschreven had. Hij vertelde mij dat hij ook de keuze had om terug te gaan naar burgerfunctie maar hij heeft gesolliciteerd bij Defensie naar een ‘managment’arts functie, hij is nu medisch adviseur bij 400 geneeskundig bataljon.

Daarvoor heeft hij zijn geneeskundestudie nodig gehad, zijn tweejarige opleiding tot Algemeen Militaire Arts en tussendoor nog cursussen.

Na twee uur was ik heel veel informatie rijker en kreeg ik een rondleiding in een militair hospitaal waar een training plaats vond.

Deze uitzonderlijke rondleiding was fantastisch om mee te maken.

Bedankt KIDS Alblasserdam!

 

Groetjes, Anne Kamerling

 

 

Voorbeeld droom

Mary (6 jaar) droomt ervan op een groot podium te staan.

Dromen helpen vervullen door ze te delen in je zakelijke netwerk.

Meld je bij ons aan met je LinkedIn account

Volg ons op Social Media!