Vervulde Droom

Anna (10) werkt mee in de Bibliotheek

Anna houdt van lezen en heeft bijna alle boeken in de bibliotheek al gelezen. Maar hoe werkt het nu allemaal in de Bieb? Anna wil graag meehelpen om dat te ontdekken. Zij stuurde haar droom naar KIDS Alblasserdam en wij gingen aan de slag.

Vervulde Droom

Celine (21) brengt haar boek 'Sterk Spul' uit

‘Sterk spul is de debuutroman waarin Celine Frank haar belevenissen rondom haar heftige ziekte en de ziekenhuisbehandelingen beschrijft. Een lichtvoetig geschreven, maar onstuimig verhaal. Na het lezen van de laatste regels, blijft u nastaren in de leegte, maar met veel kracht pakt u de draad weer op. Indrukwekkend!'

Vervulde Droom

Fenna (14) schrijft en wil graag professionele feedback

Vanaf dat ik heel jong was riep ik al dat ik schrijfster wilde worden, maar ik durfde zelf eigenlijk nooit echt iets te ondernemen. Wel ben ik gestart met schrijven, dat doe ik iedere dag. Maar graag wilde ik eens professionele feedback krijgen op mijn werk. Mijn moeder kende KIDS Alblasserdam en heeft hen ingeschakeld. Ik was een beetje overdonderd maar uiteindelijk heel blij.

Vervulde Droom

Ricky (10) volgt toneellessen

Ricky (10) wilde graag toneellessen volgen in Alblasserdam. KIDS heeft het samen met Kunstkanjers voor elkaar gekregen dat de dramalessen er kwamen. Zo konden samen met Ricky nog veel meer kinderen deze lessen volgen en samen een mooie voorstelling voorbereiden.

Vervulde Droom

Eva (10) wil tandarts worden

Veel kinderen vinden een bezoek aan de tandarts niet zo leuk en al helemaal niet interessant! Eva wil juist graag naar de tandarts en kijkt leergierig mee hoe alles werkt. Zij wil namelijk zelf graag tandarts worden en wil er dus alles van weten! Zij leverde haar droom in bij KIDS tijdens de week van Jeugdland. Wij verrasten haar door haar droom uit te kiezen! Eind oktober 2017 mocht zij een middag meelopen in het Quadrant in Alblasserdam.

Vervulde Droom

Yuni (9) spreekt een reclame-spotje in

Elke keer als Yuni een leuke reclame van een kind hoort op de radio dan droomt ze ervan dat ze dat ook een keer kan doen. Zij stuurde haar droom naar KIDS Alblasserdam en wij gingen aan de slag. Samen met Peter Plaisier hebben we ervoor gezorgd dat haar droom uitkwam. Yuni mocht twee reclamespots inspreken in een echte studio in Hilversum.

Vervulde Droom

Gaby (11) loopt een dag mee in paarden-kliniek

Gaby droomt ervan om een dag mee te lopen met een paardenarts. Via Jeugdland komt haar droom terecht bij KIDS Alblasserdam. Dit voorjaar reist zij af naar Overijssel en krijgt een kijkje achter de schermen bij Paardenkliniek De Watermolen.

Vervulde Droom

Jennifer (13) ontmoet haar idool Nick Pikaar

Jennifer uit Alblasserdam is een fanatiek korfbalster. Zij korfbalt bij CKC Kinderdijk in Alblasserdam. Zij droomt ervan haar grote voorbeeld Nick Pikaar te ontmoeten. KIDS Alblasserdam heeft er samen met TOP QUORATIO voor kunnen zorgen dat haar droom uitkwam en zij kennis kon maken met haar held.

Vervulde Droom

Melody (11) is bij de vrijlating van zeehond Dorus

Melody heeft al veel gelezen over zeehonden. Zij bezoekt in vakanties vaak Ecomare op Texel. Maar aanwezig zijn bij een vrijlating van een zeehond en dan het liefst zèlf de zeehond vrijlaten is een grote droom van haar. KIDS Alblasserdam heeft er samen met A Seal Stellendam voor gezorgd dat Melody aanwezig mag zijn bij de vrijlating van 'haar' zeehond Dorus.

Vervulde Droom

Mees (5) maakt gave URBEX foto's in verlaten 'Tropicana'

Mees wilde niets liever dan eens binnen kijken bij het verlaten zwembad 'Tropicana' en net zulke gave foto’s maken als al die URBEX fotografen. Maar hoe kom je binnen bij 'Tropicana'? Samen met zijn ouders stuurt hij zijn droom in bij KIDS Alblasserdam. KIDS gaat aan de slag en toen mocht Mees, samen met twee Urbex fotografen, naar binnen in Tropicana.

Vervulde Droom

Serana (10) op ZOOcamp in Diergaarde Blijdorp

Serana is gek op dieren en komt al vaak met haar familie in de dierentuin. Ze droomt ervan om mee te helpen met het verzorgen van de dieren. Zij levert haar droom in bij KIDS Alblasserdam tijdens Jeugdland 2015. KIDS gaat aan de slag en Serana mag in de zomer van 2016 op ZOOcamp in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam.

Vervulde Droom

Tatum (14) en Mellanie (15) willen hun stijl ontdekken

Tatum Mellanie ontwerpen zelf al jaren kleding met behulp van de Topmodel-schetsboeken. Maar wat is nu hun eigen stijl? En is mode-styliste het vak wat zij later ècht willen leren? KIDS Alblasserdam en Shoeby Alblasserdam zorgden ervoor dat de meiden een avond in de volle belangstelling stonden.

Vervulde Droom

Anne (15) wil legerarts worden

Anne staat voor de moment om haar studierichting te gaan kiezen. Welke studie moet zij gaan volgen om legerarts te worden? En, is dat beroep inderdaad hetgeen wat zij wilt? In contact komen met een echt legerarts om meer informatie te krijgen blijkt nog niet zo eenvoudig. KIDS Alblasserdam heeft dit voor haar kunnen regelen.

Vervulde Droom

Jeroen (6) en Lars (6) op stap met Boswachter Thomas

De feestmaand december begon voor Jeroen en Lars (beiden 6 jaar) uit Alblasserdam wel als een echt feestje. Zij mochten namelijk op woensdag 2 december mee op stap met Boswachter Thomas van der Es van Staatsbosbeheer naar Nationaal Park De Biesbosch.

Vervulde Droom

Steven (7) voor één dag auto-monteur

Steven Kamerling uit Alblasserdam (7) heeft op vrijdag 6 november jl. een super dag beleefd: in de Duurzaamheidsfabriek van het Da Vinci College mocht hij meehelpen als automonteur.

Vervulde Droom

Thomas (11) wil drummen voor groot publiek

Thomas drumt het liefst de hele dag. Later wil hij drummen in een grote band en er beroemd mee worden. Nu wilde Thomas eens meemaken hoe het is om voor groot publiek te drummen met een beroemde band. KIDS Alblasserdam heeft hem hier mee kunnen helpen.

Vervulde Droom

Jilena (12) gaat op Twirl Summercamp

Jilena wil graag Wereldkampioen Twirlen worden. Om dat te bereiken moet ze hard werken. Zo ook tijdens het Summercamp in Tsjechië. KIDS Alblasserdam heeft haar hier mee kunnen helpen.

Vervulde Droom

Mirna (11) schrijft haar eigen boeken

Mirna heeft haar eigen kinderboeken geschreven. Deze zijn uitgegeven en kun je dus ook echt in de winkel kopen.

Voorbeeld Droom

Masterclass Viool

Amy (12 jaar) wil dolgraag een masterclass viool volgen bij het Amsterdams conservatorium.

Voorbeeld Droom

Meesterbakker worden

Arend (14 jaar) droomt ervan om zijn specialiteit te bakken bij een 'meesterbakker'.

Voorbeeld droom

Mary (6 jaar) droomt ervan op een groot podium te staan.

Dromen helpen vervullen door ze te delen in je zakelijke netwerk.

Meld je bij ons aan met je LinkedIn account

Volg ons op Social Media!